5 dingen waar ik blij van word - deel 2

Ooit schreef ik al eens een post over de dingen waar ik blij van word, maar omdat er meer dan één lijstje is om blij van te worden en omdat die post alweer dateert van twee jaar geleden, vond ik het tijd voor een deel 2.

5 dingen waar ik blij van word, editie 2017. Hier gaan we!

1. Het goede buitenleven


Ik vermeldde het in mijn vorige blogpost ook al, maar ik blijf het toch een van de leukste onderdelen van de zomer vinden: buiten zijn. Omdat er tijdens de zomer zoveel buitenactiviteiten te beleven vallen, ben ik altijd enorm blij om de grote hoeveelheid licht en lucht die me dezer dagen te beurt valt. Ik hoop altijd dat ik genoeg kan bijtanken om de winter door te komen, maar halfweg januari begint dat meestal lelijk tegen te vallen. Benieuwd of dat deze keer ook zo gaat zijn.

2. Lange dagen


Een punt dat onlosmakelijk met nummer 1 verbonden is, maar toch een aparte vermelding verdient. Ik verschiet er altijd van hoeveel meer zin ik heb om dingen te ondernemen wanneer het 's avonds nog niet donker is, omdat alles gewoon vlotter lijkt te gaan. Het nadeel aan die lange dagen is jammer genoeg wel dat ze mij soms uit mijn slaap houden en dat ik het extra moeilijk vind om op tijd in mijn bed te kruipen, maar dat beschouw ik best als verwaarloosbare details zeker?

3. Skeeleren


Een sport die ik anderhalf jaar geleden ontdekte en die ik steeds leuker begin te vinden. Zeker wanneer je de techniek een beetje onder de knie hebt en de straat op kan, want dat is natuurlijk een pak leuker dan toeren draaien in een sportzaal. Wist je trouwens dat je op skates de ideale snelheid hebt én hoog genoeg staat om bij mensen binnen te gluren? :-)

4. Vakantie en lange weekends


Tjah, wie niet zeker? Niet dat wij ons aan verre exotiek gaan wagen dit jaar, maar een tijdlang een out of office mogen instellen doet toch altijd serieus deugd. Wij gaan dit jaar trouwens van staycation doen en trekken erop uit in eigen land. Klinkt misschien saai, maar na een kleine lezing van het beschikbare toeristische materiaal dat buitenlandse mensen naar ons land moet lokken ('10 offbeat things to do in Belgium' en consoorten), ben ik er helemaal van overtuigd dat dat heel plezant gaat zijn.

5. Love op Netflix


Pas heel recent deze comedy ontdekt, maar meteen grote fan geworden. Herkenbaar, down to earth en bij momenten gewoon hilarisch. Er wordt hier wat afgegniffeld de laatste dagen!

Wat zijn jullie blijmakers zoal? Zou je een gelijkaardig lijstje maken, of zijn het helemaal andere dingen die jou kunnen bekoren?

0 Comments