5 fijne blogs om te volgen - deel 4Ik hou ervan om andere blogs te volgen. Het plaatst je eigen blogposts in perspectief, het levert je tonnen inspiratie en je ontmoet er geheid een hoop fijne mensen door.

Intussen toonde ik jullie al verschillende keren mijn blogfavorieten (klik hier voor deel 1, deel 2 en deel 3), maar omdat die fantastische blogwereld me maar blijft verbazen, vuur ik vandaag deel 4 op jullie af.

Dit zijn ze dan, mijn 5 fijne blogs om te volgen:

1. Evi's Journey: Evi biedt je in een heel toegankelijke stijl een blik op haar leven. Je volgt de gekke fratsen van haar zoontje, leest tips voor een weekendje weg of bekijkt de foto's die haar Instagramaccount net niet haalden. Hashtag eerlijkheid bij Evi. Maar het leukste van al? Dat zijn haar loopupdates. Niet in het minst omdat Evi net als ik het plan opvatte om tegen het einde van het jaar 10 kilometer te lopen en omdat we beiden prominent lid zijn van de overrijpe tomatenclub. Maar opgeven, daar doen we niet aan mee!

2. BertnBreakfast: Mocht je je afvragen of er ook mannelijke bloggers bestaan: jazeker! Bert is de mannelijke eend in de hoofdzakelijk vrouwelijke bloggersbijt, een rol die hij met glans vervult. Eerlijke verhalen over het leven in al z'n mooie en minder mooie facetten, daarvoor ben je bij Bert aan het juiste adres. Niet zelden schrijft hij pareltjes die je recht naar de keel grijpen.

3. Mom Runs The City: Karin is een sportieve madam van aan 't zeetje, die stopt voor everything fun, fashion & food. Een baseline om U tegen te zeggen. Het is trouwens in die food-hoedanigheid dat ik haar voor het eerst ontmoette: samen biertjes proeven bij Brouwerij Van Steenberge, we genieten er nog steeds van na :-)

4. Vree Ver Weg: Little slices of (travel) life is Claires insteek op Vree Ver Weg. En dat mag je gerust letterlijk nemen, want een wandeling in de Vlaamse Ardennen is toch evenveel vakantie als een trip naar Oman? Nee, Claire draait haar hand niet om voor een uitstapje meer of minder. En als ze erop uittrekt, laat ze je met stip meegenieten in haar wervelende stijl vol tekst en adembenemende beelden. Reizen zonder dat je er je zetel voor uit hoeft? Vree Ver Weg zorgt ervoor!

5. Wannderful: Telkens ik op zoek ben naar inspiratie voor een uitstap in de buurt van Brussel of Leuven, surf ik steevast naar Wannderful. Ann slaagt er als geen ander in om kleine architecturale pareltjes met zeer veel oog voor detail vast te leggen en je helemaal warm te maken om er zelf op uit te trekken. Dankzij Wannderful wordt mijn lijstje alsmaar langer: hoog tijd voor actie dus :-)

Welke blogs volgen jullie zoal? Ik lees het graag in de comments!

0 Comments