Bloggen voor beginners #5: 5 fijne blogs om te volgen

En jawel, we zijn aan de vijfde en tegelijk laatste aflevering van mijn Bloggen voor beginners-reeks beland. Traantje wegpinken? Tuurlijk niet. Snel dit artikel lezen en helemaal geïnspireerd raken, dat ga je doen!

Om in schoonheid te eindigen geef ik jullie een lijstje met 5 fijne blogs om te volgen. Een tijdje geleden maakte ik ook al zo'n overzicht (dat vind je hier), waar ik vandaag met plezier een vervolg aan brei. Want echt, ongelooflijk hoeveel fijne blogs er te ontdekken vallen. En eens je vertrokken bent... Wel ja, je bent gewaarschuwd :-) 


1. Shout your heart out: Blog van de sympathieke Liese, die op zeer eerlijke en humoristische wijze een inkijk biedt in haar leven vol kinders, autocontroles en per ongeluk gesloten achterdeuren. Om maar te zeggen dat ik altijd een beetje moet gniffelen als ik haar posts lees.

2. About E: Els is een zeer fijne madam (dat weet ik zeker, want ik ken haar van in 't echt) die een zeer stijlvolle blog onderhoudt over haar leven vol food, drinks en andere mooie dingen, met een glansrol voor Louise, haar schattige mini me.

3. Crema Catalana: Dit is wat er gebeurt wanneer drie bevriende Aalstenaren met een grote Spanjevoorliefde samen een blog opstarten. Tips voor fancy hotels, heerlijke eetadresjes en lieflijke dorpjes, overgoten met een stevige scheut humor en een aanstekelijke carnavalspirit.

4. Last Days of Spring: Een zeer mooie blog van de Nederlandse Marlous die gek is op food, lifestyle en interior. Ze weet de dingen altijd super mooi te brengen, of het nu een boerderijvakantie, een koffiebar of een set cactussen is. Heel inspirerend.

5. Chickslovehappiness: Een nevenproject van foodblog Chickslovefood, met happiness en mindfulness als rode draad. Klinkt misschien wat zweverig, maar Chickslovehappiness is heel down to earth en zeer herkenbaar. Perfecte blog voor als je even een baaldag hebt en wel wat peptalk kan gebruiken.

Et voilà, ga en surf! Welke blogs staan zoal in jullie leeslijstje? Tips zijn steeds welkom!

Wil je de vorige delen van Bloggen voor beginners nog eens rustig lezen? Dat kan hier:

4 Comments