5 fijne blogs om te volgen

Af en toe verdiep ik me in de blogwereld, en elke keer opnieuw sta ik ervan versteld hoeveel fijne dingen daar te vinden zijn. Oké, soms is het wat zoeken in de overload aan beauty- en modeblogs (die er uiteraard ook mogen zijn, alleen zijn ze... euh... iets minder mijn ding :-)), maar mits wat zoekwerk valt er echt heel wat te ontdekken.


Om de zoektocht wat te vergemakkelijken geef ik jullie alvast mijn lijstje met 5 fijne blogs die ik volg. Smaken en voorkeuren verschillen, uiteraard, maar deze 5 slagen er elk op hun eigen manier in me steeds te verrassen.

1. Miss Pixie's Blog: A fairy creative blog is hier het motto, en da's helemaal waar. Gastvrouw Stephanie laat zich geregeld gaan met allerhande stofjes en ingrediënten, en schrijft daar telkens zeer verfrissend over. Dat ze en passant ook maatschappelijk relevante thema's als 'lesgeven in Brussel' aansnijdt, vind ik heel erg straf.

2. Miss Fabuleus: Deze dame maakt er een punt van je zo efficiënt mogelijk door het leven te loodsen. Verwacht geen achterhaalde Tante Kaat, maar originele life hacks die het leven net dat tikje aangenamer maken. Want jij wil je barbecuerooster toch ook zonder al te veel moeite proper krijgen?

3. Josie's Little Things: Josie is een duivel-doet-al die tips voor weekendtrips, ervaringen van een runista en lifestylestuff moeiteloos afwisselt met een kleine kijk in haar eigen leven. Dat alles afgekruid met tonnen positieve energie. Let the sunshine in!

4. Paper Boats: Zeer geestige blog van een jonge Nederlandse fotografe. Schitterende foto's afgewisseld met hilarische tongue-in-cheeck commentaren: vind ik leuk!

5. Team Confetti: Eveneens in de reeks 'Nederlandse prettig-gestoordheid'. Een olijk duo dat er op alle mogelijke manieren voor zorgt dat 'feel good' een extra dimensie krijgt. Vliegende lama's zijn daarbij geen bezwaar. En zo hebben we het graag.

Merk op dat de mannelijke bloggers in de minderheid zijn in de blogosfeer. Daarom een oproep aan alle mannen die zich staande houden in het vrouwelijke blogclubje: heb geen angst, u mag uzelf kenbaar maken.

Welke blogs raden jullie zoal aan? Post een link in de comments en we komen lezen!

1 Comments