Getest // smartphoto.be (+ giveaway!) (2)


Een aantal zomers geleden trokken we op rondreis door de USA. Eerst een aantal dagen citytrippen in New York, om daarna rond te cruisen in golden state Californië. Een heerlijke tijd, die massa's mooie foto's opleverde. Waarvan het grootste deel ergens op een harde schijf is blijven staan.

Ik vond het dan ook geweldig dat smartphoto.be me vroeg of ik een van hun nieuwe producten wilde testen. Onlangs liet ik m'n licht al eens schijnen over hun jaaralbums, een ervaring die me toen prima was bevallen. De uitnodiging om aan de slag te gaan met een concreet voorwerp, werd dan ook vol enthousiasme aanvaard.

Eindelijk een gelegenheid om die Amerikafoto's tot leven te roepen. Enter the placemats!


Hoe kies je uit die gigantische berg foto's in godsnaam een geschikt exemplaar voor een placemat? Ik moet toegeven dat het angstzweet me even uitbrak, maar al snel wist ik dat ik voor sobere zwart-wit foto's wou gaan. Niet dat het daar trieste boel was (wel integendeel!), maar omdat een tafelaccessoire niet te schreeuwerig hoeft te zijn voor mij. Door de eenvoud qua kleur komt de uitgestrektheid van de landschappen trouwens nog meer tot haar recht, vind je niet?

De bovenste foto uit de collage blijf ik een geweldig mooie vinden, maar jammer genoeg leent het breedbeelformaat zich niet zo goed tot placering op een placemat. Dus werden het de twee andere foto's uit dezelfde reeks. En die eerste foto? Ach, een banner of behangpapier is misschien ook wel mooi. We zien nog wel :-)


Wat vind ik van het resultaat?

Wederom zeer geslaagd! Opnieuw ben ik erg tevreden over de vlotte service, de handige online fototool en de prima kwaliteit van het product: de foto's zijn nog voldoende scherp om het landschap en zelfs het merk van de wagen te zien, zonder dat je gestoord wordt door een te grote mate van detail. Dat de maaltijden vanaf nu, met zicht op een Dodge Charger en Death Valley, extra gaan smaken, daar ben ik zeker van. Ideaal voor het zondagse tikkeneiken!

GIVEAWAY

Benieuwd geworden naar de nieuwe producten uit de collectie van smartphoto.be? Wil je graag zelf een gepersonaliseerde mok, muismat, kalender, trolley of whiskeyglas ontwerpen? Doe dan mee aan mijn giveaway en maak kans op een waardebon van 25 euro + gratis verzending van je bestelling.

Wat moet je daarvoor doen?
  • Kies een foto die je graag op een product van smartphoto.be vereeuwigd zou zien
  • Kill your darlings: slechts één foto per deelnemer :-)
  • Deel 'm op Instagram met de hashtag #smartphotochezjulie of plaats je foto als comment in onderstaand Facebookbericht

Een foto inzenden kan tot en met zaterdag 24 maart om 23u59. Daarna kiest de jury de mooiste foto. De uitslag lees je op 25 maart op Chez Julies Facebook- en Instagrampagina.

Veel succes!

Deze blogpost bevat een product dat ik gratis kreeg. Maar het oordeel is zoals steeds helemaal van mij ;-)

***
Aanvulling 25 maart: Inmiddels is de winnaar bekend, waarvoor hoera! In dit bericht lees je er alles over:


0 Comments