Tienen by night - deel 2

Afgelopen zomer waagde ik me aan een avondlijke ronde door Tienen, met best wat aardig fotografisch materiaal tot gevolg (hoe dat er uitzag kan je hier checken). En toegegeven, ik dwaal al wel eens vaker tijdens den donker door de Tiense straten, maar meestal gebeurt dat zonder fototoestel rond mijn nek. En soms is mijn blik op die momenten iets minder scherp, dat ook.

Het werd dus hoog tijd om daar nog eens verandering in te brengen en de mooiste lens op mijn toestel te klikken. Want o wat hou ik van het moment waarop de straten leeglopen en je enkel nog wat ritselende bladeren hoort. Het resultaat van die nachtelijke escapade zie je hieronder, met foto's die voor de gelegenheid in een groezelige Halloweensfeer baden. Want het is er per slot van rekening de tijd van het jaar voor. Kijk maar even mee.


Tienen als spookdorp: 't is eens wat anders. En ook al denk je nu dat het in dat grimmige oord aan de Gete wel heel grauw en ongezellig moet zijn: geen paniek, de zon schijnt hier soms ook hoor :-)

2 Comments