Blogboost najaarschallenge // Me, myself & I: 7 dingen die je nog niet over mij wist


Jawel, ik doe nog steeds mee aan de BlogBoost najaarschallenge! Na posts achter de schermen en over Kleine Gelukjes, heb ik het deze keer over Me, myself & I. Altijd al baanbrekende bekentenissen over mijn persoon willen lezen? Dit is jouw moment, want hieronder deel ik 7 dingen die je nog niet over mij wist.

1. Ik heb nog één melktand

Omdat er op die plaats nooit een volwassen tand is beginnen groeien. Die melktand is amper zichtbaar (of je moet me al van héél dichtbij bekijken) en nog in prima staat, met een beetje geluk kan die dus nog jaren mee.

2. Ik kan doedelzak spelen

© De Grote Kornemuze - Gooik 2012 (ik mocht altijd vooraan staan :-))

In mijn blogpost over Kleine Gelukjes schreef ik dat ik sinds een aantal maanden lessen diatonisch accordeon volg, omdat ik opnieuw een hobby wilde zoals vroeger. Wel, vroeger klonk mijn geoefen dus nog luider dan vandaag ;-) Tegenwoordig speel ik niet zo vaak meer, maar als doedelzakfanfare De Grote Kornemuze op een dag terug mag optreden zie je mij misschien wel mee verschijnen.

3. Ik ben zwaar bijziend

Omdat ik meestal contactlenzen draag, weten maar weinig mensen dat ik heel slecht zie (min 6, voor de ingewijden). Neem die lenzen of bril weg en ik ben compleet hulpeloos.

4. Mijn sterrenbeeld is steenbok

Bijna jarig dus!

5. Ik heb als promomeisje bij Radio 2 gewerkt

Ergens op een speelplaats op 1 september, in 2006 of 2007 gok ik

En vond dat een heerlijke studentenjob. Ballonnen blazen, stickers uitdelen, een praatje slaan met voorbijgangers,... ik heb mij daar tijdens mijn studententijd kostelijk mee geamuseerd. Soms vraag ik me af of ik 15 jaar na datum nog altijd in aanmerking zou komen voor de functie.

6. Ik herken gemakkelijk muziekintro's

Komt slechts zelden van pas, of 't moet bij een zaalquiz zijn die tot nader order toch niet kan plaatsvinden. Maar toen ik de voorbije dagen naar De Tijdloze op StuBru luisterde, merkte ik dat ik m'n skills nog niet verleerd ben. Af en toe zo'n 'oh ja, dát nummer'-momentje is eigenlijk best fijn hoor.

7. Ik ben kampioen in wagenziekte

Als kind heb ik mijn ouders meerdere malen stresskes bezorgd tijdens lange autoritten, vooral omdat ik te lang wachtte om te zeggen dat ik me misselijk voelde :-) Gelukkig heeft dat nooit dramatische gevolgen gehad voor de binnenbekleding van de auto, al was het die ene keer in het Zwarte Woud wel érg nipt in mijn pa zijn nieuwe wagen.

't Is duidelijk: ik ben een vat vol geheimen, haha. Jullie ook zo'n bekentenissen in de aanbieding? Deel ze gerust in de comments!

0 Comments