Let's meet! - The digital edition


Een jaar geleden lanceerde ik Let's meet!, mijn spontane actie om wat vaker uit mijn kot te komen en mijn lezers en andere sympathisanten te ontmoeten. Dat bange hartje waarmee ik van start ging bleek al snel nergens voor nodig, want heel de winter lang had ik toffe babbels met nog toffere mensen. Totdat een of ander virus de kop opstak en we met z'n allen thuis moesten blijven.

In al mijn enthousiasme wil ik graag een tweede ronde organiseren, omdat ik na ronde 1 nog lang niet klaar was en omdat ik dat virus niet wil laten winnen. Een herhaling van de koffiekransjes en etentjes in real life zit er logischerwijs niet meteen in, maar een virtuele babbel natuurlijk wél. Enter Let's meet - The digital edition!

Wie doet mee? Wie wil binnenkort een keer virtueel afspreken? Of het nu via Messenger, WhatsApp, Google of Zoom is maakt absoluut niets uit, de technologische sky is in 2020 toch the limit. Geef een schreeuw in de comments, stuur me een mailtje of laat een bericht achter via Facebook of Instagram. Drank en versnaperingen zal je zelf moeten voorzien, maar voor de rest weet ik nu al dat het weer ongelooflijk plezant wordt :-)

Tot snel!

0 Comments