Let's meet!


Een van de leuke dingen aan bloggen is zonder twijfel de sociale contacten die erdoor ontstaan. Een boot die ik lang heb afgehouden, omdat ik het wel gezellig vond in mijn virtuele cocon diep onder de blogradar. Maar door gaandeweg toch eens naar buiten te treden, merkte ik al snel hoeveel plezier ik aan dit onderdeel van het bloggen beleef.

Daarom zeg ik: graag meer van dat! Tijd om op vadrouille te gaan en m'n lezers te ontmoeten!

Niet dat ik opeens in je voortuin post ga vatten totdat je buitenkomt (zo creepy ben ik écht niet), maar een koffie, lunch, wandeling,... op een toffe plaats, dat lijkt me wel wat. En nee, je hoeft zelf geen blogger of social media king/queen te zijn (mag altijd natuurlijk), gewoon goesting om een keer samen af te spreken is meer dan genoeg. Zowel oude bekenden als mensen die ik nog nooit in levende lijve heb gezien: allemaal welkom! Laat ons als enige vereiste nemen dat we ergens binnen België afspreken, kwestie van het wat doenbaar te houden.

En, let's meet? Geef dan een schreeuw in de comments hieronder, of stuur me een mailtje. En zeg er meteen even bij in welke regio je graag wil afspreken, zodat ik weet hoeveel naft ik moet tanken ;-)

Tot snel!

0 Comments