5 inspirerende Instagrammers

Ik hou van foto's kijken op tinternet. Jullie ook? De perfecte plaats om dat te doen is Instagram, een medium dat ik tot mijn grote schande slechts een half jaar geleden ben gaan gebruiken. Omdat ik er intussen al heel wat pareltjes ontdekte, geef ik jullie graag een overzicht met - naar mijn bescheiden mening - 5 geweldig inspirerende Instagrammers.

1. teamconfetti


Deze account is het verlengstuk van de feelgood blog Team Confetti, en dat is er aan te merken. Kleurrijke, heldere beelden met een stevige dosis schattige katten ertussen. En ook heel wat humoristische observaties. Fijn zo!

2. lastdaysofspringblog


Ook deze account is verbonden aan een blog (Last Days of Spring) en bevat massa's sfeervolle foto's die mooie momenten telkens perfect lijken te vatten. Heel knap.

3. discobarfietszak


Discobar Fietszak is een prettig gestoord collectief uit het Antwerpse dat vol enthousiasme voor het nodige feestgedruis zorgt. Naast geestige partyfoto's biedt discobarfietszak vooral een pretentieloze inkijk in het dagelijkse leven in Antwerpen. En zo te zien moet het daar geweldig plezant zijn!

4. isoldelasoen


Isolde Lasoen kennen we in de eerste plaats als een enorm getalenteerde muzikante, maar ook het posten van mooie foto's behoort duidelijk tot haar repertoire. Haar beelden creƫren telkens een heerlijk dromerige sfeer, die me stilletjes doet verlangen naar zonnige stranden en wuivende palmbomen.

5. uglybelgianhouses 


De spreekwoordelijke vreemde eend in de bijt, maar o zo geestig en herkenbaar. Pas wanneer je deze account volgt besef je pas hoe... euh... origineel de Belgische architectuur is. De begeleidende gortdroge commentaren maken het helemaal af.

Zijn jullie ook zo'n fan van Instagram? Wie zijn jullie favoriete Instagrammers?

P.S.: Mij kan je op Instagram vinden @chezmademoisellejulie. Kom binnen en zet u!

0 Comments