Costa Veranda

En, iedereen een fijn weekend gehad? Leuke plekken bezocht en spannende avonturen beleefd? Ik al zeker wel! Een deel van dat weekend speelde zich overigens hier af:


Door de ene verguisd, door de andere bejubeld: de veranda! Maar wat je er ook van vindt, zo'n ding is perfect om op een luie zondagvoormiddag trouwfeesten en andere slemppartijen uit te zweten. Oké, na een paar minuten wordt het er misschien wat te warm, maar dat is deel van het ritueel. Mensen gaan toch ook naar de sauna voor een detox?

Ja beste mensen, ik had het zelf nooit gedacht, maar op korte tijd ben ik fan geworden van dit summum der Belgische bijbouw en koterij. Zelf zou ik er nooit eentje plaatsen (doen mensen dat eigenlijk nog?), maar als ie toevallig aan het huis hangt, tja... Voeg er nog wat boekjes en een filterkoffie aan toe en 't spel is helemaal compleet. Het enige wat nog ontbreekt is zo'n thermos met bloemetjesmotief, maar dat komt wel. Ooit.

Dus, als jullie deze zomer ergens op een tropisch strand zitten puffen en onderwijl een vlieg van jullie arm proberen slaan, denk dan even aan mij. De kans is groot dat je mij langs mijn vertrouwde Costa Veranda aantreft, mogelijkerwijs in levend gekookte of verbrande vorm :-)

Heb ik al gezegd dat het een mooie zomer wordt?

0 Comments