Oe is 't? // April


April is zo'n typische maand die alle kanten uit kan. Je hoopt op lente, maar eindigt evengoed met koude vingers en een snijdende wind in je gezicht. Dit jaar was het vooral dat laatste, al kwam ergens halverwege de zon voorzichtig piepen. Een maand van net niet? Misschien een beetje.

Ik postte elke dag van de maand een foto op Instagram (en volgde daarbij deze thema's), hieronder vind je mijn favorieten.

DAY 2 // OUTSIDE


April startte in Keulen. Het type bestemming dat niet ver rijden is, maar toch duidelijk 'het buitenland'. Ideaal dus voor een weekendje weg. Stonden op het programma: flaneren langs de Rijn (ik kom nog eens terug bij mooi weer), stadswandelen en een bezoek aan het EL-DE Haus. Gek hoe het begin van de maand al zo lang geleden lijkt. Bis bald, Köln!

DAY 4 // ABOVE YOUR HEAD


Een uitgesproken mening over het zomeruur heb ik niet, behalve dat ik het niet leuk vind om mijn wekker een uur vroeger te zetten en het nut van de hele onderneming niet helemaal begrijp. Tijdens mijn avondwandelingen nog wat licht meepikken vind ik anderzijds wel aangenaam, dus ach ja, beste zomeruur, doe maar!

DAY 10 // ENTRANCE


Op Paasmaandag ging ik brunchen met blogvriendin Séverine in de statige gebouwen van De Hoorn in Leuven. Je weet wel, daar waar ze Stella Artois maken met een hoorntje in het logo, zoals je op de gevel kan zien. Altijd tof als erfgoed tot leven komt, nog toffer als ze er eten bij serveren. De namiddag vloog zo snel om dat we de keet hebben gesloten, altijd een goed teken als je het mij vraagt.

DAY 16 // WHAT INSPIRES ME


De zoveelste wandeling op zoek naar zon :-) Voor je denkt dat ik heel de maand depressief rondliep: dat was allerminst het geval. Alleen kan een beetje zon in deze tijd van het jaar écht wel het verschil maken. Dus vond ik het (net als zovelen, neem ik aan) best jammer dat de dagen erg grauw bleven. Gelukkig doen zo'n wandelingetjes altijd deugd, daar doet het weer absoluut geen afbreuk aan.

DAY 17 // STARTS WITH B


Maar kijk, ergens tussen dag 16 en 17 werden mijn gebeden verhoord en zag ik bloesems en blauwe lucht! Klein gelukje op weg van het station naar huis.

DAY 23 // OPEN


Ik geniet niet alleen van zon, maar ook van het weekend mooi afsluiten. Een aperitiefje drinken, wat kokkerellen en naar De Mol kijken: voor velen waarschijnlijk oeverloos saai, voor mij de perfecte zondagavond. Naar goede gewoonte heb ik geen idee wie De Mol is: Commy?

DAY 30 // A POP OF COLOUR


Kijk eens wat een plaatje! Op de valreep hield april een lente-offensief, waar ik volop van genoot in de Voerstreek. Die heuvels, die uitgestrekte landschappen, de stilte,... zalig! Ik moet ook altijd een beetje aan het bureaublad van Windows XP denken bij dit soort landschappen. Blij dat ze dus echt bestaan.

De grijze dagen wogen afgelopen maand meer dan ik graag toegeef, maar de mooie finale maakte veel goed. Mei wordt naar goede gewoonte een maand met veel evenementen, of dat leuk was weet ik jullie binnen een aantal weken te vertellen ;-) De eindspurt naar de zomer is ingezet, benieuwd waar dat ons brengen zal!

Hoe was jullie april?

0 Comments