Over die new beginnings: Belgique, c'est chique!


Ik had het er onlangs nog over: tijd voor een aantal new beginnings.

Een hele poos al zit ik met een resem plannen en ideeën in mijn hoofd, maar vaak ontbrak het me aan tijd om die ook effectief te realiseren. Toch bleef dat stemmetje in mijn hoofd maar zeggen dat ik soms gewoon moet durven springen, zonder me al te veel aan te trekken van de gevolgen. En weet je? Dat stemmetje heeft verdorie gelijk. Dus spring ik, en start ik met een nieuw project: Belgique, c'est chique!

Belgique, c'est quoi? Wel, omdat we in een gek en tegelijk fantastisch land leven, vind ik dat die 30.528 km² Belgische bodem een gepaste ode verdient. Daarom trek ik er vanaf nu geregeld op uit onder de noemer 'Belgique, c'est chique', helemaal klaar om al het boeiende, mooie en smaakvolle van ons land met open armen te ontvangen. En er een hele reeks blogposts over te schrijven, uiteraard. Van de Ardennen tot de Kust, langs Limburg, de Kempen en de Borinage, laat maar komen! Want schoonheid zit in elke hoek, vaak in de kleinste eerst.

En smaken, geuren en kleuren? Die komen uiteraard ook uitgebreid aan bod. Je kan een foodie toch niet met een lege brooddoos op pad sturen zeker? ;-)

Al mijn België-artikels worden bovendien netjes gegroepeerd op mijn blog. Hier kan je ze allemaal terugvinden.

Of klik even op de frietzak, die leidt je ook naar je bestemming:

Ik wens jullie veel leesplezier, en ben alvast benieuwd naar jullie reacties!

Ken je trouwens zelf een plek die ik absoluut moet bezoeken? Of wil je me graag rondleiden in je eigen streek? Stuur me gerust een mailtje of weet het me te zeggen in de comments, dan kom ik met heel veel plezier langs!

0 Comments