Toykyo x Happy Socks: Happiness in a box

Onder het motto "Breng kleur en blijheid tot in elke uithoek van de wereld" zorgt sokkenmerk Happy Socks sinds z'n begindagen voor vreugde en pret alom. Met hun Local Hero-project gaan ze nog iets verder: want wat als je die uithoeken van de wereld door lokale artiesten laat inkleuren, zou dat dan geen extra vuurwerk geven? Het zal wel zijn!

Toykyo, een multidisciplinaire designstudio uit Gent, mocht de honneurs waarnemen als Belgische vertegenwoordiging voor de editie van 2016. Designers met een voorliefde voor creativiteit, optimisme en originaliteit carte blanche geven als sokkenontwerpers? Zonder twijfel de ideale basis voor originele combinaties. Al dat fraais werd afgelopen week voorgesteld in de Shelter in Gent, met uw trouwe dienaar/sokkenliefhebber op de eerste rij. Jippie!


Een ferm mooie winkel, die Shelter, met een speciale sokkenhoek waar je de hele Local Heroes-lijn kon bewonderen. Kijk eens hoe mooi de Toykyo's hingen te blinken:


Waar het Toykyo-ontwerp bewust voor zwart en wit kiest, ontdek je bij de rest van de collectie heel veel kleur en good vibes, waardoor het geheel mooi in balans is en ik me heel hard moest inhouden om niet meteen de hele collectie te kopen.


Naast een geweldige avond in het sokkenparadijs was deze avond voor mij ook een heel aangename kennismaking met de Shelter in Gent, die voor de gelegenheid in een fris jasje was gestoken. Zou de dag dat ik mijn derrière in zo'n XS-jeans kan wurmen ooit komen?


Wat het antwoord ook moge zijn, ik onthou vooral dat sokken altijd passen. Naast de Local Heroes-lijn kan je bij Shelter uiteraard ook terecht voor tal van andere modelletjes van Happy Socks. Jammer dat ik met de trein was, anders had ik mijn koffer al snel gevuld met een aantal van die dozen :-)


Want geef nu toe: zoveel happiness in a box, wie wordt daar nu niet blij van?


Dankzij mijn verse paar Happy Socks zie ik de winter alvast helemaal zitten. Steek dat haardvuur maar aan jongens, ik ben er klaar voor!

Wil je ook graag een paar Happy Socks van Toykyo op de kop tikken? Rep je dan naar de Shelter in Gent of check www.happysocks.com. Ze zijn verkrijgbaar in maten 36-40 of 41-46 en kosten 10 euro.

0 Comments