The Grand Journey with Bombay Sapphire: feest voor de smaakpapillen!

Gin-tonic is een all time favourite die zich in quasi alle omstandigheden laat drinken, in het bijzonder op treinen. Want wie denkt dat treinreizen gelijk staat aan kleffe sandwichen en stinkende vuilbakken heeft het goed mis: een treinreis met Bombay Sapphire is een Grand Journey langs een wondere wereld vol botanicals en geraffineerde smaken. En dat zonder jetlag, jiehaa!


Wie denkt ik wat stond te ijlen op het perron in Brussel-Noord toen ik bovenstaande wijze woorden bedacht, zit er helemaal naast. De Bombay Sapphire Express bestaat wel degelijk, en ik mocht er heen. Feest!


Wat mag je dan verwachten tijdens zo'n dolle treinrit? Wel, strak in het pak zittende conducteurs, een resem botanicals, verse servetten en heel originele hapjes. Terwijl ik me te goed deed aan tempuradeeg, eetbare bloemen en lavafonteinen, zag ik trouwens achtereenvolgens stukken Italiƫ, Spanje, Marokko en zelfs China door mijn raam. Op slechts een uur tijd, ik ben er nog altijd niet goed van :-)En weet je wat het leukste is aan zo'n treinritten? Als je uitstapt staat er een bar klaar op het perron met zo mogelijk nog originelere drankjes in de aanbieding, waarvan er eentje naar tomaat-mozzarella smaakte en een ander naar tijm. Feest voor mijn smaakpapillen! Bij deze, beste NMBS, als jullie ooit een manier zoeken om gestrande reizigers te verblijden: ik denk dat ik een ideetje heb.Helaas kwam ook aan dit fantastische zintuiglijke festijn een einde en ontwaakte ik in een ander soort trein, met iets feller licht en - je raadt het al - een stinkende vuilbak. Met mijn geschenkdoos stevig in mijn handjes geklemd genoot ik nog even na, en waande ik me binnen de kortste keren terug in dat exotische gin-tonicland. 't Is daar goed jongens, 't is daar goed.


Ook zin in een Grand Journey met Bombay Sapphire? Boek hier dan snel je tickets!

0 Comments