Londen of Parijs?

Soms heeft een mens al eens een onverwachte meevaller. Zo ontdekte ik onlangs dat ik nog een aantal verlofdagen op de teller heb staan, terwijl ik ervan overtuigd was dat mijn saldo zero bedroeg. Hoera, vakantie!

Omdat de zomer al halfweg is en omdat in allerijl iets boeken tijdens het hoogseizoen niet echt mijn ding is, richt ik mijn pijlen op september, een van de leukste maanden om op vakantie te gaan. Want wanneer de temperaturen wat milder worden en het sociaal en cultureel leven zich opnieuw op gang trekt, kan ik moeilijk aan de verleiding weerstaan om er even een (city)tripje van 3 à 4 dagen tegenaan te gooien.

De klassieke vraag blijft natuurlijk altijd: waarheen? Omdat het niet altijd exotisch hoeft te zijn, zit ik al een paar dagen met de eeuwige klassiekers Londen en Parijs in mijn hoofd. Een ware tweestrijd joh.


Ik heb beide bestemmingen in verre en minder verre verledens al bezocht (bewonder hier foto's uit respectievelijk 2006 en 2009), waardoor er van 'je moet minstens één keer in je leven naar Londen/Parijs' in deze context geen sprake is en een gelijke strijd zich aanbiedt.

Daarom richt ik me tot jullie, waarde lezers. Welke bestemming raden jullie me aan, Londen of Parijs? Stemmen kan tot vrijdagavond via deze poll:

Londen of Parijs?


Of zijn deze klassiekers overroepen en moet ik volgens jou dringend op zoek naar een andere hotspot? Probeer me in dat geval ook maar te overtuigen! Ik heb 3 à 4 dagen tijd en heb een wagen met opgepompte banden en een rechtstreekse treinverbinding naar Zaventem en Brussel-Zuid ter beschikking.

Zo, strooi die tips maar in het rond in de comments! Hij of zij die me het meest overtuigende advies kan geven, krijgt een souvenir wanneer ik naar de bestemming in kwestie afreis. Beloofd!

0 Comments