Jack On Tour

Als je geregeld festivals afschuimt, is de kans groot dat je deze zomer goede vriend Jack Daniel's tegen het lijf loopt. Omdat lauw bier afgedaan heeft en whisky ├╝berhip is dezer dagen, is een pitstop bij Jack On Tour een ware must.

Om ons alvast in de stemming te brengen voor Pukkelpop was ome Jack zelfs zo vriendelijk om een heuse pre-party te houden bij Chaplins Salon & Barbershop in Antwerpen. Mezelf even een rockstar wanen terwijl ik over de black carpet kon paraderen met een Jack Daniel's in de hand? Dat liet ik me geen twee keer zeggen!


Door een combinatie van files, mestkarren op de baan en ander oponthoud kon ik Chaplins en Jack slechts met een kort bezoek vereren, maar krachtig was het zeker. Ik bewonderde een aantal fris gecoiffeerde mensen, poseerde met een gitaar en maakte kennis met de Tennessee Honey, een heerlijk zoete nieuwe variant van het gekende whiskylabel. Kruidig, zoet en pittig tegelijk: ik ben fan!


Mijn innerlijke rockstar kwam, zag en genoot. Barbers, gitaren en whisky, ik wist niet dat het zo'n heerlijke combinatie kon zijn. Bij mijn volgende festivalbezoek weet ik alvast waarheen :-)

Afsluiten deed ik met een korte wandeling langs het MAS, dat zich van z'n beste kant liet zien in de ondergaande zon. Ik weet niet wat het is met dat gebouw, maar ik kan er naar blijven kijken. *zwijmel*O ja, aan het einde werd ik opeens een opkomend hongerke gewaar. Hallo Balls & Glory, en dank u voor de heerlijke stroganoffboulet!


Zo werd het een heel eclectische avond, bij nader inzien. En dat maakt 'm net zo bijzonder. Dankzij die Tennessee Honey heb ik de smaak van whisky echt wel te pakken, en de wereld van de barbers, vetkuiven en moustachen ziet me er onwijs cool uit. Dankjewel Pravda Pressroom voor het fijne event!

0 Comments