Work in progress

Opgelet, work in progress! Neen, niets met natte verf of gladde vloeren, maar wel een aantal onderhoudswerkzaamheden Chez Julie, zodat uw leescomfort hier de komende tijd ongekende hoogten kan bereiken. Want 2015 was een zeer mooi blogjaar, en ik kan u nu al zeggen dat 2016 zo mogelijk nog beter wordt.


Wat is er zoal veranderd Chez Julie?

EEN EIGEN DOMEINNAAM

Gedaan met knullige blogspot.com-toestanden, want vanaf nu kan je me bereiken via www.chezjulie.be. Lekker simpel vind ik dat. Update die bookmarks maar!

EEN HERKENBARE PROFIELFOTO


Het was best gezellig, die foto van een vraatzuchtig varken in de rechterbovenhoek. Maar omdat ik steeds vaker bezorgde vragen begon te krijgen over mijn uiterlijk ('Zie jij er echt zo uit?'), besloot ik dat het tijd werd voor wat duidelijker spul. Voorlopig heb ik nog geen plannen om mijn blog om te dopen tot Chez Amélie, maar wat niet is kan nog altijd komen natuurlijk.

REACTIES VIA DISQUS

Reageren op mijn blogposts gaat vanaf nu een stuk makkelijker omdat alle reacties voortaan via Disqus lopen. Veel stabieler en overzichtelijker, en vooral geen gedoe meer met onleesbare captcha's. Waarvoor hoera!

SOCIAL MEDIA

Uiteraard kan je me blijven volgen via de geëigende kanalen: Facebook, Instagram en Bloglovin staan naar goede gewoonte volledig tot jullie dienst. Geen zin in toeters en bellen maar wel benieuwd naar elke volgende update? Volg mijn blog dan via rss-feeds of door simpelweg je e-mailadres achter te laten in het vakje in de rechterkolom. En heb je een idee voor een fijne samenwerking of zit je met een vraag die je rechtstreeks wil stellen? Stuur me dan zeker een mailtje!

Jullie merken het, Chez Julie is helemaal klaar voor het nieuwe jaar. Jullie ook? Kom binnen en zet u!

0 Comments