Chez Julie wordt 3

Kijk eens aan, Chez Julie blaast drie kaarsjes uit! Drie volle jaren in de virtuele ether, wie had dat ooit durven denken zeg?

Omdat ik jullie moeilijk allemaal afzonderlijk een cupcake kan mailen (ze zouden er nogal plat uitkomen, ziet ge), ben ik zo vrij jullie een tekstueel overzicht te presenteren van wat ik de afgelopen drie jaar zoal heb uitgevreten. Kwestie van toch enigszins bij de eetmetaforen te blijven.


Daar gaan we!

DE MEEST GELEZEN BLOGPOSTS

Cijfermania. Over hoe ik pas een accordeon in mijn bezit had en verwoede pogingen ondernam om er de eerste klanken uit te krijgen. Tot groot jolijt van onder meer de Nederlandse experts.

5 fijne blogs om te volgen. Een overzicht met toffe blogs die ik in de loop der tijd ontdekte en die ik jullie ten stelligste aanraad. Nog steeds zeer actueel!

Sint-Truiden by lights. Fotoverslag van een avondwandeling in een feeëriek verlicht Sint-Truiden, dat zeer gesmaakt werd door de Truienaars en de plaatselijke toeristische dienst.

Julies Aha-Moment: Balls & Glory Brussel. Laat Julie wat lyrisch doen over eten en de wereld wordt voor heel even een betere plaats. Exact wat hier gebeurde.

Fleurige flaters. Over het jeugdtrauma genaamd 'klasfoto'. Ik ben de derde van rechts op de tweede rij, te beginnen van boven. Voilà, nu weet ge het.

DE KLEINE PARELTJES

... oftewel de blogposts waar ik zelf best trots op ben. Omdat ze een thema aansnijden dat reacties losmaakte, omdat ze heerlijk nostalgisch zijn of gewoon omdat ze een mooie portie kolder en vertier bevatten.

Tik tak twintig. Het moment waarop ik besefte dat de 30 dichterbij kwam en ik me afvroeg of ik lijnrecht op een midlifecrisis afstevende. Wat achteraf gezien allemaal nogal bleek mee te vallen, een paar extra rimpels en grijze haren buiten beschouwing gelaten natuurlijk.

Music & more. Mijn hoogst persoonlijke verslag van het Dranouterfestival editie 2014. Achteraf bleek daar zelfs nog enige wetenschappelijke relevantie in te zitten. Schoon toch, zo'n veldwerk?

Scotland the brave. Een klein nostalgisch momentje waarop ik even stilstond bij mijn passage in Glasgow en omstreken. Naar 't schijnt spreken de mensen er daar nu nog over.

20 dingen die ik leerde in mijn 20er jaren. Mijn manier om te verwerken dat ik 30 werd. De levenswijsheid spat van het scherm, niet te doen!

Vrinder, ofte Tinder voor de vrienden. Het resultaat van een licht filosofische bui, die me de vraag deed stellen hoe volwassen mensen nieuwe vrienden maken.

DE LEUKSTE BLOGS

Het internet zou zo'n leuke plek niet zijn zonder al die andere bloggers, die me keer op keer weten te inspireren:  Miss Pixie's Blog, Miss Fabuleus, Josie's Little Things, Paper Boats, Team Confetti, Shout your heart out, About E, Crema Catalana, Last Days of Spring, Chickslovehappiness, en nog vele anderen!

Misschien komen we elkaar binnenkort wel tegen op de #boostyourpositivity blog brunch?

DE TOEKOMSTPLANNEN

Massa's, uiteraard. Verwacht jullie maar aan de gebruikelijke pret en ongein, aangevuld met wat mooie foto's en leuke rubriekjes. Misschien waag ik me wel aan bewegende beelden? Of publiceer ik een baanbrekend interview? Of leer ik accordeon spelen met mijn tenen?

Zeg het mij, wat zouden jullie in de toekomst graag zien passeren Chez Julie? U vraagt, wij draaien! (maar hou het wel deftig he)

En dan nu: op naar de 4 jaar!

2 Comments