#chezjuliesummertime: de winnaar!

Misschien herinneren jullie het zich nog wel: aan het begin van de zomer lanceerde ik Chez Julies grote summertime actie, waarin ik vol enthousiasme de hashtag #chezjuliesummertime op de wereld losliet.


Iedereen was vrij om z'n zonnige vakantieplaatjes onder die noemer op Instagram te plaatsen, waarna ik uit blijdschap de mooiste foto met een pretpakket zou belonen.

Wel... we hebben een winnaar!


Dank aan Guido B die helemaal met de Vespa naar de Westhoek is gesnord om daar, in goed gezelschap, een aantal streekproducten tot zich te nemen. En zoveel moeite, dat wordt uiteraard geapprecieerd Chez Julie, én beloond met een prijs in het thema van de foto. Bovendien heeft de goede verstaander via deze weg meteen ook door waar ik mijn eigen bourgondische aanleg vandaan heb.

Verder dien ik voor de volledigheid te melden dat ik schaamteloos mijn eigen hashtag gekaapt heb en Instagram zelf heb volgezwierd mijn fijne zomerplaatjes. Want practice what you preach blijft nu eenmaal mijn motto, zeker in de zomer.

Ziehier de oogst op #chezjuliesummertime:


Duidelijk een focus op drank en eten de afgelopen maand, wat mijn vermoeden sterkt dat augustus volgens een gelijkaardig patroon zal verlopen. Daarom laat ik #chezjuliesummertime nog gezellig openstaan, zodat we binnen een maand kunnen checken of mijn voorspelling bewaarheid werd. Voel jullie uiteraard nog steeds vrij om er jullie eigen foto's tussen te gooien, want dat maakt het extra plezant.

Benieuwd naar wat ik zo nog allemaal uitvreet (ja, u mag dat letterlijk nemen) op fotografisch vlak? Volg me dan op Instagram, ik zal u met open armen ontvangen!

0 Comments