À la mer comme à la mer - deel 2

Julie kreeg maar niet genoeg van de zee (lees hier alles over het vorige zeebezoek), en stak haar voeten even in het zuiderse zand aan de Costa Brava. Merkelijk warmer dan aan de Noordzee, wat lang niet onaangenaam was.

Kijk maar mee!

Hoe gaat dat ook alweer, die uitdrukking dat er 'geen hond te zien was'? Die werd bij deze weerlegd :-)

 

Jullie vragen zich misschien af wat ik daar allemaal gedaan heb in Spanje. Het antwoord laat zich raden: geef Julie sardienen en croquetas de jamón en ze is blij, zeer blij.


Natuurlijk was ik niet zo gek om enkel voor wat tapas naar de Costa Brava af te zakken (hoewel ik er perfect toe in staat zou zijn :-)). Nee, onderstaande rode loper verklaart alles:


Want tadaaaa, opeens stond daar een huwelijkspaar! En ik ken die mensen, wat een toeval he? Kijk maar eens hoe mooi ze waren:


En een mooi huwelijk, dat verdient een mooi feest. Zo eentje waar er duchtig geschranst mag worden.


En zo geschiedde. Alleen bij de combinatie cava/koffie was ik even van mijn melk (hebt ge 'm?) omdat ik niet wist in welke volgorde ik beide dranken tot mij moest nemen. Maar ik heb het gered, denk ik. En nee, ik heb de cava niet bij de koffie gegoten :-)


Als apotheose werd er nog even wat wensballonnengezwaai ten berde gebracht op het strand. Mooi he?


Om de dag nadien met een watertje op een terras nog wat verder te verteren. Let ook op de details, bierkaartjes hebben altijd gelijk!


En zo werd de zomer ingezet vol familiaal geluk, waarvoor hoera! Als dat een voorbode is voor de komende maanden, dan kan ik alleen maar zeggen dat we goed vertrokken zijn. Knallen maar!

0 Comments