#chezjuliesummertime

Joepie, zomer en grote vakantie! Enfin, lang niet voor iedereen natuurlijk, en ook niet voor mij, maar troost u met de gedachte dat zomers werken dankzij deze 10 eenvoudige tips best te overleven valt.

En het wordt nog beter, want onder het motto practice what you preach zal ik er de komende periode alles aan doen om de zomerse vakantievibe zo dicht als mogelijk te laten komen. Want als je zelf niet meteen op vakantie kan, dan laat je andermans vakantie gewoon toch tot bij jou komen?

Daarom reken ik massaal op jullie bijdrage. Want... *tromgeroffel*... tijd voor Chez Julies grote summertime actie!


Het concept is simpel en tegelijk - al zeg ik het zelf - zeer geniaal:
  1. Jullie posten massaal jullie vakantiefoto's op Instagram onder de hashtag #chezjuliesummertime.
  2. Ik kijk naar jullie prentjes en word er zó blij van...
  3. ... dat ik de 3 mooiste foto's met een zelf samengesteld pretpakket en een eervolle vermelding op Chez Julie beloon!
Maar vooraleer jullie en masse los den bos invliegen en in het wilde weg beginnen fotograferen, nog even het antwoord op jullie potentiële vragen:

Help, ik heb geen Instagram. Wat nu?
Een account aanmaken is op een paar minuten geklaard. Rep je naar www.instagram.com, volg de instructies en klaar is kees.

Boehoe, ik ga deze zomer niet op vakantie en wil toch meedoen. Kan dat?
Maar natuurlijk! Vakantie is immers een ruim begrip. Alle foto's die een zomerse vakantievibe geven tellen mee, of die nu tijdens een daguitstap, gedurende een congres of op de parking van de Carrefour getrokken werden.

Staat er een maximum op het aantal foto's dat ik mag posten?
Neen, ge moogt volledig uw gang gaan. Maar gooi alstublief geen 100 foto's van uw reis naar de Malediven online, want dan ga ik huilen. En u diskwalificeren. Vergeet trouwens ook niet om je Instagramfoto openbaar te zetten, anders kan ik je inzending niet zien.

Wat zit er in de te winnen pretpakketen?
Dat verklap ik nog niet, want anders is de pret er bij voorbaat al af :-)

Tegen wanneer moet ik mijn foto's gepost hebben?
Tegen 31 juli middernacht. Als jullie braaf zijn en het heel lief vragen komt er in augustus misschien wel een tweede ronde. En wie weet zelfs in september.

Hoe weet ik of ik gewonnen heb?
De winnaar wordt na 31 juli bekendgemaakt via Chez Julies Facebookpagina. Like ze dus maar snel om je prijs zeker niet te missen!

Jullie zien het: via deze mooie variant op I scratch your back and you scratch mine wordt het ongetwijfeld een schitterende zomer. En nu: kodak uit de kast halen, batterijen opladen en gáán! Succes, en moge de beste winnen!

0 Comments