Groensel in actie - deel 2

Zie ze gaan, zie ze gaan!

Vorige maand schreef ik al lyrisch over de zonnebloemvorming in mijn plantenpark, en kijk eens waar we intussen staan:


Het is simpel en misschien enigszins stom, maar ik word daar blij van, van zonnebloemen in een pot.

Inmiddels kan ik ook vol vreugde meedelen dat ik mijn uitstelgedrag te lijf ben gegaan en zelfs al een stuk echte tuin onder handen heb genomen. Een belachelijk klein stuk met nog driekwart overschot aan tuin te gaan, maar het is alvast een dapper begin. Overigens, net toen ik er de brui aan wou geven, begon het bij de buren naar gebraad en kroketten te ruiken. Ah, zondagmiddag, heerlijke uitvinding.

En zo komt het stap voor stap goed met mijn huiswijverij, hoewel ik mijn prille skills vooral als een goed teken beschouw. Niet te hard van stapel lopen en zo, jullie kennen het wel. Want anders zit ik, voor je 't weet, filterkoffie te drinken in een veranda. Stel je voor, dát zou er pas over zijn.

Wist je trouwens dat je van tuinieren twee dagen lang zo stijf als een plank bent? Voornamelijk op plaatsen waarvan je niet wist dat het kon? Bij deze. Hardcore zeg, dat tuinieren.

0 Comments