Groensel in actie

Jochei, groensel in actie!


Het is heel melig van mezelf, dat besef ik ten zeerste, maar toch word ik elk jaar blij als blijkt dat er enige zonnebloemvorming ontstaat in mijn plantenpark. Eigenlijk zijn het gewoon restanten van een zaaikit die ik ooit bij Hema kocht, maar als er jaren na datum nog zaadjes overblijven dan plant je die toch gewoon? En ja, die plastieken pot zat mee in het pakket :-)

Verder besef ik dat het dringend tijd wordt om de plantenpakketjes uit de Hema-kinderafdeling te laten voor wat ze zijn (of voor wie ze bedoeld zijn: kinders) en me te richten op het echte tuinierwerk. U weet wel, die kluit aarde die in het pakket bij de aankoop van het huis zat. Ooit komt dat jongens, echt waar. Maar 't is dat onkruid wieden he. Wie heeft dat eigenlijk ooit uitgevonden, onkruid?

0 Comments