Total eclipse of the weekend

En hopla, alweer een weekend voorbij gevlogen! Zeer fijn was dat, met bierdegustaties, old school tooghangerij, stoverij met frieten en fijne samenwerkingen in de pipeline. Over dat laatste binnenkort meer, maar het is iets met foto's en eten, plezant wordt het dus sowieso.

O ja, naar 't schijnt was het ook van eclips en al. Wegens te lui om te gaan kijken heb ik het ding gemist, maar naar verluidt draait de wereld nog steeds rustig verder, dus ik denk dat het oké is. Ter compensatie heb ik 's avonds dan maar even naar de zonsondergang gekeken, wat in feite ook een vorm van zonsverduistering is, niet? En schoner ook, eigenlijk.


En zo is de kop van de nieuwe week er ook alweer af. Heb ik al gezegd dat het snel gaat? We gaan lustig door, deze week normaal gezien met iets minder stoverij op het menu. Maar uiteraard opnieuw met tal van spetterende activiteiten in 't verschiet, waarvan u via dit kanaal al wel eens een glimp zou kunnen opvangen. Hou de boel hier dus maar in de gaten, want het gaat weer knetteren!

0 Comments