Huiswijverij voor beginners

Soms lijkt heel de wereld perfect georganiseerd voor de dag te komen met weekmenu's en strakke planningen die allemaal heel indrukwekkend zijn, maar die mij vooral het gevoel geven dat ik op culinair efficiëntievlak maar wat aanmodder. En dat ik bij gebrek aan betere ideeën voor eeuwig en altijd tot bokes uit de diepvriezer veroordeeld lijk.

Maar, eureka, niets is minder waar! Toen ik daarnet lustig mijn plat bijeen aan het kletsen was, besefte ik: efficiëntie en overschotverwerking ten top. Hoera, ik kan het ook!

Eigenlijk heb ik gewoon een overschot chili con carne (de totstandkoming daarvan ziet u hier) in een wrap gedraaid en het geheel rijkelijk bestrooid met kaas (anders ligt de overschot van dat zakske toch maar te schimmelen in de frigo), en awel, dat was dik in orde!

Hier zie, de making of:


Na de rijkelijke kaasbestrooiing zag het er zo uit:


Om uiteindelijk met wat ijsbergsla vakkundig op mijn bord te belanden:


Oké, de echte huisvrouw had natuurlijk al voor het ter oven gaan gezien dat de helft van de wraps er steenhard zou uitkomen bij gebrek aan jus, maar de onder- en binnenkant waren wel lekker, nah. En daarbij, ik ben geen echte huisvrouw, dus dan mag dat.

Et voilà, alweer een stap verder in de huiswijverij! Benieuwd waar dat gaat eindigen? Wel... ik ook :-)

0 Comments