Metamorfooske

Een tijdje terug maakte ik al eens melding van enige werkzaamheden in de living. Zoals dat dan altijd met die dingen gaat duurt het in totaal wat langer dan verwacht voor alles af is, hebt ge uw budget een beetje moeten bijstellen en hebt ge voor een aantal zaken besloten dat ze 'toch niet zo dringend zijn' en 'wel eens op een andere keer kunnen'. Hoewel, dat toilet, het blijft pijn doen aan de ogen.

Al een geluk dat er geen sprake was van wanden uitbreken of vloeren gieten: de combinatie van behang afsteken, muren plamuren, deuren verven en nieuwe stopcontacten steken volstond ruimschoots. Oh, en een plots afbrokkelend plafond noodgedwongen onder een spanplafond moeten wegsteken, dat ook. Wel veel schoner zo.

Maar vergis u niet als al het bovenstaande laat vermoeden dat ik perfect weet welke werkzaamheden er allemaal plaatsvonden. Niets is minder waar, alle credits gaan hier naar de klusploeg genaamd 'de schoonfamilie'. Mijn specialiteit bestond er vooral uit om de nodige catering aan te slepen en te gepasten tijde het pand te verlaten (overuren op 't werk dat ik gedaan heb jong, niet te doen :-)). Soms moet ge uw plaats kennen, dat is beter voor ieders welzijn en uiteindelijk vooral voor uw living.

En nu genoeg geleuterd, aanschouw het resultaat!

Voor:


Na:


Andere kleuren op de muur, een opgefriste schouw, nieuwe verlichting en een deur minder. Lang niet slecht, toch?

En voor 't geval ge zou denken 'Hee, uw vloer staat in zo'n rare bocht!' of 'Amai, hoeveel kilometer legt gij dagelijks af in uw living?': 't is panorama he jongens, in 't echt valt dat reuze mee. Kom maar eens kijken!

0 Comments