En public

Primeur primeur: Julie gooit zichzelf accordeongewijs voor de leeuwen middels een video-opname!

Wil dat zeggen dat ik er perfect klaar voor was om dat te doen?

Nee, helemaal niet. Integendeel.

Maar reglement is reglement, en als ge een uitdaging aangaat moet ge het ook goed doen, vind ik. En daar hoort dus ook uzelve publiekelijk tot schande maken bij. Ja, naakt over straat lopen klinkt opeens als een veel aanlokkelijker idee. Zelfs bij bakken regen en windkracht 6. Echt jong, ik sta al klaar aan mijn voordeur.

Anyway, hier gaat ie. Niet voor gevoelige kijkers.


Het feit dat ik op het moment van opname nog volop de restanten van een personeelsreceptie aan het uitzweten was zorgt allicht voor wat verzachtende omstandigheden, maar verder vind ik het toch vooral uitermate griezelig om naar mezelf te kijken. Misschien moet ik toch maar gewoon een naaicursus overwegen of zo?

Maar kijk, missie volbracht en sponsor content. En weer iets dat ik kan afvinken op mijn to do-lijstje. Opluchting alom!

In tussentijd duik ik even onder totdat dit filmpje gepasseerd is. Aan wie mij echt zoekt of dringend nodig heeft een kleine tip: rechts in de zetel, in de hoek, diep begraven onder een deken. Minstens voor een paar dagen. Minstens :-)

3 Comments