Throwback Thursday

Het begon allemaal met moeder die kasten aan het uitkuisen was. En zichzelf opeens in pocketformaat tegenkwam:

(ja moeder, ik was zo vrij even uw foto te lenen, waarvoor dank :-))

Wat mij spontaan  in mijn eigen archief deed duiken, om vast te stellen dat er wel enige waarheid zit in dat van die appel en die boom:


En ja, nu weet ge meteen ook dat mijn bourgondische aanleg reeds op jonge leeftijd ontwikkeld werd. Ik kan daar dus niks aan doen. Net als mijn parkeerkunsten trouwens:


Want ook al heb ik vandaag parkeersensoren en functioneert de koppeling van mijn bolide ongetwijfeld veel soepeler dan die in de befaamde Audi80 van vader indertijd, parkeren zal wel nooit mijn specialiteit worden. Ondanks mijn verwoede pogingen op zeer prille leeftijd.


Oorwarmers bleken overigens ook zeer hip in de jaren '80, hoewel de variant met kabels mij iets aanlokkelijker leek. Helaas, het lot van de kleine zus besliste daar anders over. Ik denk dat ik die dag besloot doedelzak te leren.

En weet ge wat nog het strafste is van al? De jaren gaan zo snel dat ge, voor ge het goed en wel beseft, zelf met een kindje op uw schoot poseert. Zeg allemaal eens 'Hallo Lukas!'. Wat een topkerel zeg.


En tante Julie? Die blijft kalm en sloft rustig verder. Zéér rustig ;-)

2 Comments