Paasplog

Bim bam beieren, 't is pasen! Meteen de perfecte gelegenheid om nog eens een plog de wereld in te sturen. En omdat een paasweekend een dag extra telt, kan ik lekker vals spelen en massaal veel activiteiten registreren. Waardoor jullie nu allemaal denken: 'Wat een rijkgevuld leven heeft die Julie toch!' Wel, geruststelling, dat valt dus allemaal best mee.

Beginnen deden we in stijl, met een jaarlijks terugkerend ritueel op de werkvloer. Een van de collega's was zelfs zo vriendelijk om de hele ploeg in cupcakes samen te vatten, wat dit mooie resultaat opleverde:


Echt, schitterend gedaan! Zelfs na al die jaren dienst zou ik er waarschijnlijk nog niet in slagen om voor iedereen een gepaste eigenschap te bedenken, waardoor ik deze prestatie extra straf vind. En zo weet ik vanaf heden dat ik omringd wordt door bambi's, vissers, sushi-adepten en sportlieden. Ge kunt in veel slechter gezelschap verkeren, denk ik dan.

Hier overigens mijn persoonlijke exemplaar:


Hoewel het best een aangenaam feest was, bleek het toch iets minder jolig dan de vakgroepvoorzitter aanvankelijk in gedachten had. Waarop ik me snel opofferde om het cava-overschot tijdelijk in mijn koffer te stockeren. Weet iemand eigenlijk nog hoeveel flessen er aanvankelijk waren? Ik helaas niet meer :-) *hips*


Daags nadien even wat proviand voor frigo en voorraadkast ingedaan, en wel volledig in eco-modus. Ziet nekeer hoe mijn inburgeringstraject inmiddels vruchten begint af te werpen:


Dit weekend trouwens ook een zeer mooi paasboeket in ontvangst mogen nemen. 't Is wel nogal DIY, maar zelfs ondanks mijn gebrekkige tuinierskills zou dit volgens de verpakking altijd moeten lukken. Ik ben - net als u ongetwijfeld - zeer benieuwd:


En kijk eens aan, er werd zelfs bewogen!


En ook wel van apr├Ęs gedaan ja. 't Is pasen voor iets he jongens.


Intussen werd er ook vakkundig wat tekst op papier geknald en mocht de gele fluostift nog eens uit de kast. Dat alles ter voorbereiding van een fikse wandeltocht:


Die ik in opdracht van de sympathieke mensen van de Gempemolen mocht uitvoeren. En ja, gij moogt die wandeling binnenkort ook gaan doen als ge daar zin in hebt. Meer details volgen weldra!

Gelukkig kan ik nu alvast melden dat de bezienswaardigheden en panorama's langs de route uitermate pittoresk zijn:



Maar helaas dien ik u ook wel mede te delen dat het terrein daarginds een beetje drassig is:


Maar laat u daardoor vooral niet tegenhouden. Schone streek, dat Hageland, echt waar!

En zo besluiten we dit mooie weekend, dat overwegend gekenmerkt werd door lekkernijen, panorama's en een flinke portie lichaamsbeweging. Lang niet slecht jongens, lang niet slecht!

0 Comments