Julie ontdekt Bloglovin'

Zin om af en toe even gezellig te surfen maar een beetje triest omdat de newsfeed van pakweg De Standaard en deredactie.be in deze post-feestperiode wat magertjes uitvalt? Op zoek naar restaurantips voor uw volgende citytrip? Inspiratie nodig bij het renoveren van uw huis?

Bloglovin' is uw redding! Bloglovin', wasdanuweer?

Wel, zie het als een soort Facebook of Instagram voor blogs. Zeer interessant voor mensen die graag wat blogs van anderen lezen maar het te veel gedoe vinden om alle links bij de favorieten op te slaan en vervolgens elk exemplaar afzonderlijk aan te klikken. Via Bloglovin' gooi je al die websites op een hoop en krijg je telkens wanneer je inlogt een overzicht van alle nieuwe posts op de door jou geselecteerde sites. Op één plaats, best gemakkelijk eigenlijk.

Wat het nog leuker maakt is de mogelijkheid om door aanverwante blogs te scrollen en die eveneens aan je leeslijstje toe te voegen. 'Similar blogs' en 'others also liked', u weet wel hoe dat gaat en hoe verslavend dat kan zijn. Want voor u panikeert en denkt overspoeld te worden door een veelheid aan beauty-, mama- en fasion-blogs: nergens voor nodig, er bestaan ook massa's exemplaren over andere thema's (reizen! food! fotografie! design!). Een ware ontdekking, zeg dat Julie u het gezegd heeft.

http://www.bloglovin.com/en/popular/1/5/all

En als kers op de taart natuurlijk het schitterendste nieuws van al: ook Chez Julie is te volgen op Bloglovin', en wel via deze knop:Klikken maar, en volgen die handel! Ik zal u eeuwig dankbaar zijn.

Zo, tot zover Julies social media-offensief. Volgende keer leuter ik weer gewoon over accordeons of streekbieren. Beloofd.

0 Comments