Tilt

En toen gebeurde dit:


Gezellig fluitend na de middagpauze mijn hok terug in, om vervolgens vast te stellen dat mijn machinerie er genoeg van had. Eerst nog gauw even een foto genomen (je weet maar nooit waarvoor dat nuttig kan zijn) om vervolgens toch licht in paniek te schieten.

Gelukkig bood goede vriend Reset soelaas en kon ik zonder documentverslies dra terug aan de slag. En ja, volgende keer neem ik een back-up vóór er zich ook maar enig blauw scherm durft te manifesteren. Weeral iets bijgeleerd zie.

Bon, eigenlijk zag ik er gewoon een teken van hogerhand in dat het gepermitteerd was om voortijdig aan het weekend te beginnen. Wat ik kort nadien dan ook met verve gedaan heb. Wel mijn blauw scherm tot tweemaal toe bijna vergeten in respectievelijk een kerstkraam en een café, maar bijna is niet helemaal, dus veel problemen gaf dat bij nader inzien eigenlijk niet. Ook omdat ik toch net een back-up had gemaakt. En intussen  was dat weekend meteen mooi en stevig ingezet, win-win dus :-)

0 Comments