Ze speelt accordeon

Julie heeft tijdelijk een logé in huis. Voorlopig nog stil en bedeesd, maar o jee, welk geluid gaat dat ding ten berde brengen? Ik zoek het spoedig voor u uit.


Hoe ik mezelf daar nu weer mee opgezadeld heb? Wel, ik wilde ook zo graag eens een product reviewen op mijn blog. En omdat de laatste make-uplijn van Estée Lauder niet meteen mijn specialiteit is ben ik elders gaan zoeken. Missie tot zover alvast geslaagd. Tadaaaa.

Op dit punt vind ik het een zeer aangenaam idee om gesponsord te worden terwijl ik de krochten van het diatonische accordeonspel verken. Moet ik nu 'Accordeons Viseur' op mijn hemdskragen naaien, of hoe werkt dat precies?

Mijn nieuwe instrument en ik worden ongetwijfeld spoedig dikke vriendjes. Maar eerst leren hoe ik 'm moet vasthouden, want voorlopig zit ik nog in de fase dat ik er amper naar durf kijken uit schrik dat ie stukgaat. En ik denk niet dat de sponsor die kosten dekt...

U ziet het: mooie tijden breken aan, vol hemels accordeongeschal! Op regelmatige basis zal ik u allen op de hoogte houden van mijn wedervaren, spannend en avontuurlijk en al. Maar oefen vooral eerst een beetje geduld uit, 't zal nodig zijn ;-)

0 Comments