Kamperen op wieltjes

Nu de zomer echt gestart is draait ook het kampeerseizoen op volle toeren. Je kan geen boekje openslaan of er staat wel een stuk outdoorgereedschap in afgebeeld, gaande van een eenvoudige gamel tot enorme state of the art tenten.

Een gigantische kampeerfreak ben ik nooit geweest (waarom in zo'n benauwde tent kruipen als je voor een klein beetje meer geld een gezellig pensionnetje kan boeken?), maar misschien dat het juiste materiaal mij enigszins aan het twijfelen kan brengen. Hmmm, hoewel, ik vind muren en een dak gewoon zeer aangename uitvindingen :-)

Maar als je de slimmerds van Swiss Room Box mag geloven kan je gewoon je eigen wagen omtoveren tot aangename slaapplek. Misschien is dat wel iets voor mensen zoals ik? Gewoon de zetels platgooien, de box openklappen en klaar is euh... Zwits.

© Swiss Room Box

Zeer ingenieus gevonden, maar het lijkt me allemaal wat krap. Hoewel de uitklaptafel en het kookstukje mij wel gezellig lijken, zo voor een pauze tijdens een roadtrip of zo. Een gebakken eitje en een koffie, dat gaat er toch altijd in, nietwaar?

© Swiss Room Box

Maar hee, alle slimme Zwitserse uitvindingen ten spijt, waarom per se een auto tot tent willen omvormen? De omgekeerde richting lijkt me veel leuker. Als ik dan toch zou moeten kamperen, dan maar direct all the way!

En dan bedoel ik dit:

© Firebox

Hoe geniaal is deze tent wel niet? Vakanties met zo'n camper kunnen alleen maar op wieltjes lopen, op wieltjes zeg ik u! :-)

0 Comments