Retrolovers United

Als je er af en toe een paar blogs op naslaat leer je al gauw dat kringwinkelzoeken en retroshoppen zeer in zijn dezer dagen. En u raadt het al, trendgevoelige Julie had dat nog nooit gedaan. Buiten dan wat spullen gaan droppen in de kringwinkel wegens plaatsgebrek, wat natuurlijk niet meteen het geschikte moment is om met nieuwe schatten terug naar huis te tsjokken.

Hoog tijd dat daar verandering in kwam, zeker nu ik mijn dagen doorbreng in een soortement retrohuis. Zo dus: op naar Antwerpen!

Om de paar maanden houden Lotte en Carine, twee retrominnende dames, daar namelijk een verkoop in een lokale kapperszaak die voor de gelegenheid tot nostalgisch paradijs wordt omgetoverd.

En daar sta je dan: nog maar één voet binnen, en blijkt dat heel uw jeugd daar uitgestald staat. Een Gameboy in een museum met 20ste-eeuwse geschiedenis, tot daar aan toe. Maar uw eigen speelgoed en brooddoos én de zjatten van de bomma in een uitstalraam? Slik zeg.

© RETRO-verkoop

© RETRO-verkoop

© RETRO-verkoop
Jammer genoeg ben ik buitloos huiswaarts gekeerd, maar een volgende keer ga ik zeker terug om wat moois te scoren! Hoewel... misschien eerst de zolder toch maar eens opruimen, dan kan ik lekker mijn eigen retroverkoop houden. Of alles keihard hamsteren en voor mezelf houden, ook een mooie optie :-)

0 Comments