Veld van Klanken

Dit is nog eens een interessant project! Nee, geen futuristisch tentenkamp of zo, maar het Veld van Klanken in Rotterdam.

© Veld van Klanken

Dit architectuurproject werd een aantal jaar geleden opgeleverd en combineert een lichte vorm van co-housing met oefenruimtes voor muzikanten. Die laatsten zouden namelijk sociale dieren zijn en al graag eens gezamenlijk jammen, maar onderwijl ook wat te veel lawaai maken. Als zij dus voldoende geluidsdichte studio's ter beschikking krijgen is het probleem opgelost!

Slim gezien van die Rotterdammers. Zelf heb ik me ook ooit suf gezocht naar een geschikte repetitieruimte om de toorn van mijn buren te vermijden, maar had ik dit geweten, dan was ik onmiddellijk naar Rotterdam verkast. Gelukkig resideer ik nu in een pand met een burenloze muur, wat de kans op wrevel meteen gevoelig de kop indrukt. Of mijn buren zijn gewoon beleefd of potdoof, dat kan natuurlijk ook :-)

Leve het Veld van Klanken! Leve Rotterdam! Zou er bij ons ook ergens zo'n project in de pijplijn zitten?

0 Comments