Julies Aha-Moment: ToThai

Dat Julie al eens graag de bourgondiër in zichzelf loslaat is inmiddels genoegzaam bekend. Dat Julie al wel eens van regio neigt te veranderen intussen ook. Hamvraag is dan: wat gebeurt er als je die twee elementen combineert? Het antwoord: ToThai!

© ToThai

Julie dacht immers dat de zoektocht naar een tof restaurantje in Brabants verre oosten geen sinecure zou zijn, maar bij aankomst stelde ze vast dat dat een onverwachte meevaller bleek te zijn. Over de cafés al ginder kan je discussiëren (nu ja, eigenlijk is er zelfs niet veel discussie aan), maar sommige eettenten blijken alvast prima te zijn.

ToThai richt zich op (h)eerlijke Thaise gerechten met de nodige aandacht voor evenwichtige smaken en aroma's, iets waar ik als amateur-vreetzak uiteraard niets tegenin kan brengen. Dat alles wordt geserveerd in een verbazend trendy en toch rustgevend decor (check de website, die volgt helemaal dezelfde lijn), nog meer elementen waar je als vreetzak al helemaal niets op kan aanmerken.

En zo hebben we het graag: simpel, pretentieloos en tegelijk zeer hartig en smaakvol. Yes. Enkel de garnalensoep was niet meteen een winner, maar dat zegt allicht meer over de combinatie Julie-citroengras dan over de kwaliteit van het brouwsel.

Ga en ontdek, de kans is groot dat je er steller dezes tegen het lijft loopt ;-)

ToThai
Leuvensestraat 100
3300 Tienen
016 81 08 06

4 Comments