Instant zonnigheid


Ikwilikwilikwil!

Gek toch hoe Hema er altijd in slaagt om met simpele dingen een instant sfeer van zonnigheid en vreugde te creëren. Zwakke zieltjes als ik zijn daar zeer vatbaar voor, niet in het minst omdat half het gamma afgewerkt is met bollen, strepen en iets te felle kleuren. Ja, dat vindt Julie wel tof.

Op regenachtige dagen als vandaag oogt zo'n brochure natuurlijk extra aanlokkelijk en tegelijk ook vreselijk irritant. Want, zomeravonden, hallo, waar zijn jullie? Mijn bloempotjes, slakommen en barbecuespiezen liggen al klaar, helaas gewoon in het rommelkot, waardoor ze allesbehalve uit een Hemabrochure lijken te komen. Maar wacht maar totdat ik al mijn attributen eindelijk naar mijn terras mag versassen, o ja. Dat gaat zelfs geen Instagramfilter nodig hebben om gezellig te lijken, dat gaat gewoon gezellig zijn. Santé!

0 Comments