Solo slim

Wanneer Julie alleen thuis is, durft ze zich al eens op comfort food te storten. Homemade en vers en gezond en zo, dat spreekt voor zich. En liefst met een hoop gesmolten kaas ertussen gedraaid, ook dat is een evidentie. En met nog drie porties op overschot, want het inschatten van hoeveelheden is nu eenmaal niet Julie haar sterkste kant.


Comfort food is lekker. Comfort food is fijn.

Als de kat van huis is, zijn daguitstapjes - voorafgaand aan de comfort food - de ideale manier om de solitaire momenten op een zinvolle manier op te vullen. Vooral shoppen en het zinvol vullen van een aantal winkeltassen vormen daarbij de perfecte activiteit.En het leukste van al? Je mag de afwas lekker lang laten staan. Hoewel er duidelijk grenzen zijn aan die lengte, gekookte groeten en keukenafval gaan na een tijd toch maar onaangenaam geuren.


En vooral, met twee trappisten drinken is zo veel fijner dan alleen. Een beetje solo slim spelen mag dus wel leuk zijn voor heel eventjes, te lang moet het nu ook weer niet duren. Zo, ik denk dat het nu genoeg is geweest. Laat ik alvast aan de afwas beginnen :-)

0 Comments